(+31) 0497-221234 Tussen 8:00 - 17:00 uur

Trovet Hond Dental | OCF

Hoeveelheid Prijs per eenheid
Tot 3
€ 19,44*
Vanaf 4
€ 17,48*

Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, direct verzonden

  • Verzending binnen 24u
  • Gratis verzending vanaf € 29,00
Productinformatie
Om het gebit van uw hond zo gezond mogelijk te houden, heeft TROVET een speciale, complete diervoeding ontwikkeld. Dental is een elastische brok die het diep wegzinken van de tand mogelijk maakt. Zo wordt beter contact gemaakt met het tandoppervlak. Het product bevat antibacteriële ingrediënten zoals lysozyme en lactoferrine. Hiernaast helpt eucalyptusolie bij het verminderen van een onaangename geur uit de bek. Toevoeging van stoffen met een zogenaamde anti-oxidatieve werking, zoals vitamine C, vitamine E en groene thee extracten helpen bij het ondersteunen van het immuunsysteem in de mondholte. Hierdoor zal de mondweerstand gunstig beïnvloed worden. Actieve ingrediënten helpen de vorming en aanzet van tandplaque tegen te gaan.

Productkenmerken:
  • Unieke structuur en vorm zorgen voor een minder breukgevoelige brok en bevorderen een schurende werking.
  • Een elastische brok voor een beter contact met het gehele tandoppervlak.
  • Nutraceuticals en actieve ingrediënten zorgen voor een frisse adem en helpen de vorming en aanzet van tandplaque tegen te gaan.
  • Het verpakkingsformaat van 250g is ideaal wanneer de brok als beloning ingezet wordt.
  • Ook verkrijgbaar als Dental mini voor kleine honden.

Gebruiksadviezen:
Ga geleidelijk over naar Dental. Meng gedurende enkele dagen Dental in toenemende verhouding met de oude voeding. Dental is een complete diervoeding die voor een onbeperkte periode kan worden gebruikt. Bij het inzetten van Dental als beloning naast andere voeding, dient deze hoeveelheid op de dagelijkse voeding in mindering gebracht te worden.

Ingrediënten:
pluimveemeel, maïs, rijst, aardappelzetmeel, pluimveevet, cellulose, gerst, bietenpulp, rijstzemelen, collageen (hydrolisaat), gist, gevogeltelever (hydrolisaat), lijnzaad, natriumtripolyfosfaat, kaliumchloride, xylitol, melkpoeder.
Specificaties
Diersoort: Hond
Type voeding: Droogvoer
Medische indicatie: Gebit
Merken: Trovet
Smaak: Aardappel, Gevogelte, Rijst
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.