Royal Canin Satiety Weight Management Hond - 1,5kg

€ 13,78

Verzending na 7 werkdagen

Productinformatie
Indicaties:
 • Obesitas/overgewicht.
 • Diabetes mellitus (hond met ideaal gewicht of overgewicht).
 • Constipatie.
 • Vezel responsieve colitis.
 • Hyperlipidaemie in relatie met overgewicht.

Contra-indiaties:
 • Dracht, lactatie, groei.
 • Chronische aandoeningen waarbij de energiebehoefte verhoogd is.

Geadviseerde gebruiksduur:
Het streefgewicht wordt bepaald aan de hand van het ras en de individuele hond. Bij het adviseren van de dagelijkse hoeveelheid dient rekening gehouden te worden met het geslacht van het dier en de mate van overgewicht. Het optimale gewichtsverlies is 1-3% per week. Als het streefgewicht bereikt is kan er overgeschakeld worden op Royal Canin Hond Weight Control Diet (Fase 2) om het optimale gewicht te onderhouden.

Kenmerken van het product:
 • Een verhoogd eiwitgehalte (>110 g/1000 kcal d.s.) helpt het verlies van spiermassa met 30% te beperken.
 • Dankzij het hoge vezelgehalte wordt de maaglediging vertraagd en het volume van de maaginhoud vergroot. Hierdoor wordt een verzadigd gevoel bevorderd en kan een gevoel van honger worden verminderd.
 • Satiety Support bevat een hoge concentratie mineralen en vitaminen om de effecten van energiebeperking te compenseren en een voldoende aanbod te garanderen.
 • Chondroïtine sulfaat en glucosamine helpen de normale beweeglijkheid van gewrichten te behouden. Dit is een gewenst voordeel omdat bij de hond met overgewicht de gewrichten extra belast worden.

Aanvullende informatie:
Royal Canin Hond Satiety Support heeft een iets lager eiwit- en vetgehalte en een hoger gehalte voedingsvezels dan Royal Canin Obesity Management. Hierdoor zullen honden met Satiety Support nog makkelijker afvallen omdat ze eerder een verzadigd gevoel hebben. Van deze brok kan een grotere hoeveelheid worden gegeven om dezelfde hoeveelheid energie binnen te krijgen.

Ingrediënten:

plantaardige vezels, gedehydreerd gevogelte-eiwit, tarwegluten*, maniok (tapioca), maïsgluten, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, tarwe, maïs, dierlijke vetten, bietenpulp, visolie, mineralen, psylliumschil en psylliumzaden, sojaolie, fructo-oligosachariden, glucosamine uit gisting, tagetes meel, gehydrolyseerd kraakbeen (bron van chondroïtine).

Analytische bestandelen:

Ruw eiwit: 30,0% - Ruw vet: 9,5% - Ruwe as: 5,8% - Ruwe celstof: 17,0% - Metaboliseerbare energie: 2.668kcal/kg.

Artikelnummer: SW1000410.1
Specificaties
Diersoort: Hond
Merken: Royal Canin
Productlijn: Veterinary
Medische indicatie: Overgewicht
Type voeding: Droogvoer
Smaak: Gevogelte
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend