Hill's Prescription Diet Food Sensitivities z/d Kat - blik 24x156g

Hill's Prescription Diet Food Sensitivities z/d is speciaal ontwikkeld om huid- en maagdarmklachten door voedselallergieën te verminderen.

€ 55,63

Productinformatie

Let op: vernieuwde samenstelling! Je vertrouwde Hill's Prescription Diet Food Sensitivities z/d product is nu versterkt met Hill's ActivBiome+ ingrediëntentechnologie. Wij adviseren een overschakelperiode van 7 dagen om je huisdier aan deze nieuwe samenstelling te laten wennen. Je dierenarts kan je meer informatie geven.

Hill's Prescription Diet Food Sensitivities z/d Kattenvoer is klinische voeding die speciaal is samengesteld om huid- en maagdarmklachten door voedselallergieën te verminderen. Het is een kattenvoer voor de spijsvertering waarvan klinisch is bewezen dat het ongunstige voedingsreacties helpt voorkomen. Hill's Prescription Diet Food Sensitivities z/d is een gehydrolyseerd eiwitrijk kattenvoer dat klinisch bewezen antioxidanten bevat om een gezond immuunsysteem te ondersteunen. Deze voeding heeft een heerlijke smaak waar je kat dol op zal zijn.

Voedselgevoeligheid en -intolerantie zijn potentieel ernstige problemen die kunnen leiden tot geïrriteerde huid-, vacht- en ooraandoeningen of zelfs gastro-intestinale stoornissen. Katten met een voedselallergie of -intolerantie, ook wel ongunstige voedselreacties genoemd, ervaren doorgaans een abnormale reactie op het eiwit in het voer. Als je kat last heeft van een ongunstige voedselreactie, is het nog belangrijker om de juiste voeding te geven.

Het is belangrijk om Hill's Prescription Diet Food Sensitivities z/d Kattenvoer te blijven voeren om de voedselallergieën van je kat te verminderen, ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe Prescription Diet voeding je kat kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Hill's Prescription Diet Food Sensitivities z/d:

  • Helpt de symptomen van ongewenste voedselreacties te verminderen.
  • Bevordert een gezonde huidbarrière.
  • Geeft de ontlasting uitstekende kwaliteit.

Ingrediënten:

Vlees en dierlijke bijproducten, bijproducten van plantaardige oorsprong, mineralen, oliën en vetten, fruit, zaden. Eiwitbron: Kippenleverhydrolysaat. Koolhydraatbron: Maïszetmeel.

Artikelnummer: SW1000711.1
Specificaties
Diersoort: Kat
Merken: Hill's
Productlijn: Prescription Diet
Medische indicatie: Voedingsallergie
Type voeding: Natvoer
Kenmerken: Hypoallergeen
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend