Orozyme Kauwstrips M - 141g

Enzymatische kauwstrips om tandplak te voorkomen en het tandvlees te versterken.

€ 11,91

Verzending na 1-3 werkdagen

Productinformatie
Beschrijving:
Orozyme Canine Kauwstrips reinigen het gebit van uw hond en bevorderen de goede conditie van gebit en tandvlees.


Samenstelling:
collageenstrips bedekt met het enzymatisch complex « Improved LPO System » : amylase, glucoamylase, glucose-oxydase, lactoperoxydase, superoxyde dismutase (SOD) – kaliumthiocyanaat – paardencolostrum met o.a. lactoferrine – lysozyme – smaakstoffen.


Eigenschappen:
Orozyme Kauwstrips Hond zijn zeer doeltreffend om tandplak te voorkomen en het tandvlees te versterken. De strip is samengesteld op basis van collageen, dat op natuurlijke wijze het kauwen stimuleert. De werking is gebaseerd op een specifieke werking van het enzymatisch complex in de mondholte. De enzymes amylase, glucoamylase, glucose-oxydase, lactoperoxydase en superoxyde dismutase (SOD) en kalciumthiocyanaat interfereren bij de synthese van hypothiocyaniet- ion en hypothiocyaanzuur. De hygiënische werking wordt tevens versterkt door lactoferrine afkomstig van paardencolostrum en door lysozyme die aan de formulering werd toegevoegd. De chews zijn uitzonderlijk smakelijk en worden aldus goed gewaardeerd door de honden.


Het gebruik van Orozyme enzymatische kauwstrips bij de hond draagt bij tot :
  • de preventie van tandplaquevorming
  • het vermijden van tandsteen
  • het bestrijden van een slechte adem


Gebruiksaanwijzing:
Gebruik Orozyme Enzymatische kauwstrips voor sterke en gezonde tanden. Het is aanbevolen iedere avond na de laatste maaltijd een kauwstrip te verstrekken. Bijkomend is het aangeraden de tanden dagelijks te poetsen speciale tandpasta. Volg nauwkeurig het advies van uw dierenarts betreffende de tand- en mondhygiëne.


Waarschuwing:
Let op bij gulzige honden. Onvoldoende kauwen op dergelijke strips kan leiden tot verslikken of braken. Geef de kauwstrips (S, M of L) aangepast aan het gewicht van uw hond en observeer het kauwgedrag. Bij gulzige dieren, best na de maaltijd geven.


Inhoud:
Orozyme Kauwstrips Hond M 224 g (honden 10 - 30 kg)
Artikelnummer: SW1000548.3
Specificaties
Diersoort: Hond
Merken: Orozyme
Soort snack: Kauwsnack
Medische indicatie: Gebit
Type voeding: Snacks
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend