Otoclean Oorreiniger 18x5ml

Oorreiniger voor honden en katten.

€ 16,91

Verzending na 1-3 werkdagen

Productinformatie

Omschrijving:
Otoclean oorreinigingsmiddel bevat keratolytische, oorsmeer oplossende, verzachtende, hygienische en hydraterende bestanddelen die het product buitengewoon geschikt maken voor de hygiene en verzorging van de uitwendige gehoorgang van hond en kat, doordat het de gehoorgang vrij houdt van vuil- en oorsmeer of secreetophopingen.

Gebruiksaanwijzing:
Bij rassen die op grond van de anatomie van hun uitwendige oor ontvankelijk zijn voor otitis (cockerspaniel, setter, poedel enz..) verdient het aanbeveling Otoclean regelmatig te gebruiken. Maak er een gewoonte van om Otoclean 1 a 2 keer per week te gebruiken. Dit regelmatige gebruik wordt aanbevolen om de uitwendige gehoorgang in optimale toestand te houden.

Bij dieren waarbij zich vaak vuil of oorsmeer ophoopt wordt over het algemeen een onaangename geur uit de oren waargenomen. In dergelijke gevallen moet Otoclean eenmaal daags gedurende 8 achtereenvolgende dagen in beide gehoorgangen worden aangebracht. Afhankelijk van het bereikte resultaat, is het aanbrengen vervolgend niet meer zo vaak nodig (om de 2 a 3 dagen), tot een volledige hygiene van de gehoorgang bereikt is.

Dosering:
Gebruik Otoclean in beide gehoorgangen van de hond of kat. Breng voldoende aan afhankelijk van de grootte van het dier: - Bij grote dieren moet voor elk oor een flesje (5 ml) worden gebruikt.
Bij middelgrote of kleine dieren kan de inhoud van een flesje over beide oren verdeeld worden.

Verpakking:
Inhoud 18 flesjes van 5 ml.

Artikelnummer: SW1000525.1
Specificaties
Diersoort: Hond, Kat
Merken: Ecuphar
Medische indicatie: Oren
Gebruiksvorm: Inwendig
Toedieningsvorm: Vloeistof
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend