Sanimed Adult Hond - 12,5kg

Sanimed Adult is afgestemd op de specifieke behoeften aan voedingsstoffen van volwassen honden van alles rassen.

€ 55,02

Verzending na 1-3 werkdagen

Productinformatie

Een volwassen hond heeft andere energiebehoefte dan een hond in de groei. Het is daarom belangrijk om over te stappen op de juiste voeding. Sanimed Adult heeft de brokken aangepast naar de energiegehalte van je hond wat zorgt voor een goed lichaamsgewicht wat ten goede komt aan de gezondheid van je hond. De brokken bevatten meervoudig onverzadigde vetzuren van de omega 3-familie, visolie zorgt voor de ondersteuning van een goede hart-, nier- en leverconditie. Dit in combinatie met het hoge vitamine E-gehalte wordt het goed functioneren van het immuunsysteem extra gestimuleerd. Sanimed Adult draagt ook bij om het risico op veel voorkomende aandoeningen zoals suikerziekte, nierfalen, hartfalen en artrose te verminderen.

Sanimed Adult

  • Gaat overgewicht tegen na bijvoorbeeld castratie/sterilisatie.
  • Bevat extra gist om een goede weerstand te ondersteunen.
  • Helpt een goede hart-, nier- en leverconditie te ondersteunen.

Gebruiksadvies:

Raadpleeg het voedingsschema voor de dagelijkse hoeveelheid voeding voor uw volwassen hond. Zo handhaaft u de ideale lichaamsconditie. Dit verlengt het leven van uw hond en verkleint het risico op ziektes.

Te gebruiken bij:

Kleine rassen: 9 maanden t/m 7 jaar.
Middelgrote rassen: 1 maanden t/m 6 jaar.
Grote rassen: 16 maanden t/m 5 jaar.

Ingrediënten:

Rijst, maïs, gerst, gedehydreerd gevogelte, gedroogde bietenpulp, dierlijk vet (gevogelte, rund), visolie, gedehydreerde vis, gist, gedehydreerd lam, maïsgluten, heeleipoeder, gehydrolyseerde kippenlever, gedehydreerde hemoglobine, mineralen, cellulose, lijnzaadolie.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit 20%, ruw vet 10%, ruwe celstof 3%, ruwe as 4,4%, vocht 8%, calcium 0,7%, fosfor 0,5%, natrium 0,16%, linolzuur 1,6%, α-linoleenzuur 0,27%, arachidonzuur 0,02%, eicosapentaeenzuur 0,09%, docosahexaeenzuur 0,09%.

Artikelnummer: SW1000158.4
Specificaties
Diersoort: Hond
Merken: Sanimed
Leeftijd hond: Adult
Medische indicatie: Gecastreerd/gesteriliseerd
Type voeding: Droogvoer
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend