Door drukte kan het zijn dat je bestelling later dan gewoonlijk verzonden kan worden.

Specific Endocrine support Kat - 2kg

Specific Endocrine support FED-DM is geschikt voor katten met diabetes en alvleesklierproblemen.

€ 24,11

Verzending na 1-3 werkdagen

Productinformatie

Bij katten triggeren aminozuren de insulineafgifte, in plaats van glucose. Het zeer lage gehalte aan koolhydraten en het hoge eiwitgehalte verlagen hyperglycemie bij katten met diabetes mellitus en zorgen dat de diabetes sneller onder controle komt. Koolhydraatbronnen met een lage glycemische index bevorderen geleidelijke afgifte van glucose uit het dieet om postprandiale hyperglycemie te verminderen.

Diabetes en pancreatitis komen vaak gelijktijdig voor bij katten met hypertriglyceridemie, diabetes kan pancreatitis veroorzaken of verergeren. Het matige gehalte aan vetten en het relatief hoge gehalte van omega-3 vetzuren kunnen de normale triglyceriden gehaltes ondersteunen en daardoor ondersteuning bieden aan katten met pancreatitis.

Niet geschikt voor:

  • Kittens.
  • Drachtige of lacterende katten.

Specific Endocrine support FED-DM

  • Verhoogd gehalte aan vezels om de spijsvertering te vertragen en postprandiale hyperglycemie te verminderen.
  • Specific Endocrine support FED-DM bevat fermenteerbare vezels (FOS en bietenpulp) die de groei van nuttige darmbacteriën bevorderen om een gezonde darmflora te behouden bij diabetische katten.
  • Vanwege het hoge eiwitgehalte is Specific Endocrine support FED-DM ook zeer geschikt voor de ondersteuning van katten met verminderde spiermassa.

Gebruiksadvies:

Bij de behandeling van diabetes mellitus wordt aanbevolen om de dagelijkse portie voeding in twee maaltijden te geven. De timing van de maaltijden zal normaal worden bepaald door het toedieningstijdstip van de insuline van de individuele kat.

Katten met diabetes mellitus die zijn overgeschakeld naar de Specific Endocrine support FED-DM hebben mogelijk minder insuline nodig. Het wordt daarom aanbevolen om de bloedglucosespiegels, de waterinname, de aanwezigheid van klinische symptomen en de insulinedosis te controleren.

Obesitas en overgewicht zijn risicofactoren voor diabetes mellitus. Het wordt daarom aanbevolen om het ideale lichaamsgewicht te handhaven en / of om het lichaamsgewicht te verminderen bij katten met overgewicht met diabetes mellitus.

Zodra de diabetisch stabiel is, wordt aanbevolen om Specific Endocrine support FED-DM te blijven gebruiken om het risico op terugval van diabetes mellitus te verminderen.

Ingrediënten:

Verse vis, maïseiwit, vismeel, gehydrolyseerd zalmeiwit, erwten, aardappeleiwit, erwtenzetmeel, cellulosepoeder, eipoeder, visolie, varkensvet, gehydrolyseerd dierlijk eiwit, vitaminas e oligoelementos (incluindo oligoelementos quelatados), mineralen, Antarctische krill, fructo-oligo-sachariden, psyllium husk, taurine, gist (bron van β-1,3/1,6-glucanen), methionine, L-carnitine, groene thee extract, granaatappel extract, cranberry extract, rozemarijnextract. Natuurlijke antioxidanten (tocopherolen en vitamine C). Bevat geen toegevoegde kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Artikelnummer: SW1000859.1
Specificaties
Diersoort: Kat
Merken: Specific
Medische indicatie: Alvleesklier, Diabetes (Suikerziekte)
Type voeding: Droogvoer
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend