Trovet Weight & Diabetic WRD Hond - 3kg

€ 17,46

Verzending na 1-3 werkdagen

Productinformatie

Trovet Weight & Diabetic is ontwikkeld om uw hond te ondersteunen in het afvalproces. Het is een complete dieetvoeding met een verlaagd vet- en energiegehalte. Een verhoogd vezelgehalte zorgt voor verzadiging na een maaltijd. Tevens is het eiwitgehalte verhoogd om spierafbraak gedurende het afvallen te helpen voorkomen en zijn de vitaminen- en mineralengehalten in dit dieet zodanig aangepast dat er geen nutriënttekorten optreden, ondanks de lagere voedergift.

Dit Trovet dieet kan tijdens het afvallen van uw huisdier worden gegeven en, wanneer de hond een lagere energiebehoefte heeft, ook de periode daarna. Hiermee bereikt en behoudt uw hond makkelijker het streefgewicht. Weight & Diabetic is ook inzetbaar bij (niet-chronische) constipatie door de verschillende typen vezels die aanwezig zijn in deze voeding. Vanwege het verhoogde vezelgehalte en het gebruik van langzaam verteerbare koolhydraten, is dit dieet ook geschikt voor dieren die moeite hebben met het op peil houden van de suikerspiegel.

Te gebruiken bij:

  • Overgewicht.
  • Diabetes mellitus.
  • Colitis, obstipatie.

Niet gebruiken bij:

Pups.

Trovet Weight & Diabetic WRD:

  • Gewichtsvermindering door laagcalorische samenstelling en meer voedingsvezel.
  • Is energiearm, bevat weinig vet maar toch voldoende essentiële vetzuren.
  • Langzame afbraak van koolhydraten in opneembare suikers, waardoor glucose-schommelingen verminderen.
  • Stimuleert de colonwerking activeert de peristaltiek en voorkomt obstipatie. Onverteerbare vezels houden water vast en zorgen voor een goed gevormde, stevige ontlasting.

Gebruiksadvies:

Gebruik Trovet Weight & Diabetic tot het gewenste lichaamsgewicht bereikt is. Voor diabetes patiënten de voeding over 3 tot 5 porties per dag verdelen om bloedglucose-schommelingen te minimaliseren. Trovet Weight & Diabetic is tevens een complete voeding, die voor een onbeperkte periode kan worden gebruikt om op gewicht te blijven.


Ingrediënten:

pluimveemeel, bietenpulp, mais, maisgluten, tarwe, tarwegluten, gist, cellulose, gevogeltelever (hydrolisaat), vitaminen en sporenelementen, vismeel.

Artikelnummer: SW1000041.1
Specificaties
Diersoort: Hond
Merken: Trovet
Medische indicatie: Diabetes (Suikerziekte), Overgewicht
Type voeding: Droogvoer
Smaak: Gevogelte, Lever, Vis
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend


Gerelateerde producten
Trovet Weight & Diabetic WRD Hond - blik

€ 17,86

Verzending na 1-3 werkdagen